In speranta ca si printre dvs. se vor gasi pasionati de intretinere auto, va fac cunoscut faptul ca exista un loc in care veti putea afla lucruri foarte interesante despre cum se intretine "bijuteria" pe patru roti, despre cum se face o ceruire corecta, o spalare ca la carte, care sa ne faca sa evitam micile zgarieturi-swirls- atat de inestetice, o polishare profesionista nu ca aceea facuta la colt de strada sau pe la spalatoriile de cartier, care fac mai mult rau decat bine, cat si multe alte informatii despre detailingul auto.
Adresa acestei "oaze" de frumos este http://www.detailing-club.ro
Multumita colegului Doc , cel care stie despre ce vorbesc, iata-ne si aici, speram intr-un parteneriat cu clubul dvs.
Succes clubului dvs. si inca o data, multumiri echipei de administratie care mi-a permis sa postez acest topic aici.
Detailing-club.ro
Started by cristi, Dec 27 2009 11:04 AM
8 replies to this topic
Posted 27 December 2009 - 11:20 AM
Salut crissx si bine ai venit!
Te asteptam cu sfaturi si in sectiunea "Intretinere" a forumului, pentru ca vei avea cu siguranta multi curiosi. Eu unul abia astept sa vina primavara ca sa ii pot face un tratament ca la carte
Il merita dupa doi ani si jumatate.
Inca o data bine ai venit si sa speram la o colaborare benefica de ambele parti!
Te asteptam cu sfaturi si in sectiunea "Intretinere" a forumului, pentru ca vei avea cu siguranta multi curiosi. Eu unul abia astept sa vina primavara ca sa ii pot face un tratament ca la carte
Inca o data bine ai venit si sa speram la o colaborare benefica de ambele parti!
Posted 02 January 2010 - 11:51 AM
www.detailing-club.ro
Posted 11 February 2010 - 06:31 PM
Va anunt pe aceasta cale ca am redeschis magazinul online. Doritorii se pot inscrie pe www.detailing-club.ro si pot participa la urmatorul g-buy care se va derula de saptamana viitoare, destinat achizitionarii de produse pentru cosmetica si intretinere auto. Am sa va rog sa cititi inainte de inscrierea pe listele de gbuy si regulamentul acestui magazin online, pe care il gasiti postat "sticky" chiar in sectiunea "magazin online-group-buy"
Multumesc!
Multumesc!
www.detailing-club.ro
Posted 21 December 2010 - 05:47 PM
de curand celebra firma de produse si servicii de detailing "Meguiars" a devenit partenera detailing-club. prin reprezentanta sa din Romania. impreuna vom organiza diferite intalniri demo si testari a diferitelor produse destinate cosmetizarii auto.
tineti aproape!
tineti aproape!
www.detailing-club.ro
Posted 21 December 2010 - 05:49 PM
Bine ai revenit, Cristi! Unde crezi ca veti tine demo-urile? Adica in Bucuresti, sau prin tara? Si mai ales in ce zi a saptamanii?
2007 Civic FK2 Executive : Eibach : Injen : OMP : FN1 Shock Absorbers : DIMSPORT : JCP : FN2 Custom Exhaust : FN2 Front Brakes
1994 Civic EG3 : under development
Posted 18 March 2011 - 10:26 AM
sambata trecuta am organizat o noua intalnire - demo "detailing-club" la care am avut placerea sa-l avem printre noi pe reprezentantul celebrei firme "meguiars"
a fost o reuniune foarte interesanta, de bun augur mai ales pentru cei mai noi dintre membri care au avut ocazia astfel savada "live" anumite tehnici de detailing.
va invit sa urmariti filmuletul realizat cu ocazia acestui eveniment.
a fost o reuniune foarte interesanta, de bun augur mai ales pentru cei mai noi dintre membri care au avut ocazia astfel savada "live" anumite tehnici de detailing.
va invit sa urmariti filmuletul realizat cu ocazia acestui eveniment.
www.detailing-club.ro
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users