GPL - se merita la Honda?
Started by Doc, Feb 22 2011 08:31 AM
12 replies to this topic
Posted 22 February 2011 - 08:31 AM
Odata cu cresterea pretului la carburant au aparut si discutiile despre aceasta varianta de combustibil. Merita sa investesti 2000-3000RON intr-o instalatie de GPL pentru economia pe care o vei face la plata unui 1l de gaz? De asemenea, cum s-ar comporta un motor Honda cu GPL?
Proiect: Honda CRX DelSol 1.6VTi - My Blog: http://alex.clubcivic.ro
Posted 22 February 2011 - 09:31 AM
Hai ca mie imi stii parerea
)
GPL merge la Loganul de pe taxi. La cat merg eu cu masina, consumul e ultimul considerent. Deci nu!
GPL merge la Loganul de pe taxi. La cat merg eu cu masina, consumul e ultimul considerent. Deci nu!
2007 Civic FK2 Executive : Eibach : Injen : OMP : FN1 Shock Absorbers : DIMSPORT : JCP : FN2 Custom Exhaust : FN2 Front Brakes
1994 Civic EG3 : under development
Posted 22 February 2011 - 09:46 AM
NU! Mai bine merg la consum (desi nu prea imi iese - deh, se mai ingreuneaza bocancu'). In plus, sansele sa iti montezi ceva ca lumea la noi in .ro sunt destul de mici. Daca m-as duce la Asko cu o cerere de genu' cred ca m-ar omori (glumesc - dar tot s-ar uita cu ochiul cel rau pe mine).
Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos. – Johann Wolfgang von Goethe
Posted 22 February 2011 - 07:09 PM
Cred ca trebuie privita chestiunea si din punctul de vedere al uzurii motorului. Mai exact daca/ce anume se uzeaza prematur si ce costuri implica remedierea piesei respective. Si pe mine m-ar tenta o instalatie GPL avand in vedere diferentele mari de costuri pe 100 km dar ma retine aceasta temere.... Nu stiu daca este justificata sau nu!
Posted 02 May 2011 - 07:41 PM
Tipic noua cand cautam ceva nou .Nu stim realitatea si nu se merita sa dam cu capul de pereti.
La 1200km pe luna cred ca se merita incercat cu GPL.
Poate dupa 150000km se merita un kit de inlocure a tot ce e uzat daca se uzeaza ceva ,pareri sunt pro si contra.
Mai dam cateva semnale pe la altii si aflam,,, unii zic ca Vernesti Buzau ar face ceva ,,dar ,,,dar,,,mai vorbim
O seara buna !
La 1200km pe luna cred ca se merita incercat cu GPL.
Poate dupa 150000km se merita un kit de inlocure a tot ce e uzat daca se uzeaza ceva ,pareri sunt pro si contra.
Mai dam cateva semnale pe la altii si aflam,,, unii zic ca Vernesti Buzau ar face ceva ,,dar ,,,dar,,,mai vorbim
O seara buna !
Posted 02 May 2011 - 07:44 PM
Cu greu am inteles ce ai vrut sa spui. Te rog reciteste ce ai scris daca ti se pare ok sa ne spui si noua.
Posted 02 May 2011 - 07:58 PM
pe intelesul tututror
Toti ne dam cu parerea,dar cei ce au deja GPL isi vad de treaba
Decat sa incarc buzunarul benzinarilor mai bine GPL
Asa ca daca cineva are ,astept si eu cateva sfaturi,,de care a montat,ce fel de rezervor ,consum cu gaz ,consum benzina,probleme la
montare dupa montare etc
Toti ne dam cu parerea,dar cei ce au deja GPL isi vad de treaba
Decat sa incarc buzunarul benzinarilor mai bine GPL
Asa ca daca cineva are ,astept si eu cateva sfaturi,,de care a montat,ce fel de rezervor ,consum cu gaz ,consum benzina,probleme la
montare dupa montare etc
Posted 04 May 2011 - 09:32 AM
Eu nu mai umplu buzunarul benzinariilor de mult timp. Am ales mijloace de transport alternative, mai ieftine si de ce nu, mai ecologice.
Posted 04 May 2011 - 10:28 AM
Economia nu o fac intr-un weekend cand sunt plecat, ci in cursul saptamanii prin Bucuresti cand consumul este de doua ori mai mare. Stai linistit, am motor de 2.4i cu un consum mediu in afara orasului intre 7.5-9.2% in functie de cat de greu este pantoful sau incarcata masina.
Posted 04 May 2011 - 12:20 PM
melkfett, "sofer de duminica" are, in marea majoritate a cazurilor un sens peiorativ. Avand in vedere ca nu il cunosti pe Doc, ai face bine sa nu lasi loc de interpretare atunci cand faci o asemenea afirmatie. Regula asta nu se aplica numai in cazul lui, ci in general. Iti pot prezenta eu niste soferi care conduc numai in wknd si care castiga locul I in etapele CNVC.
Deci, fie explici folosirea apelativului respectiv, fie alegi sa intelegi ca mai sunt unii ca noi, o specie aparte, care aleg sa foloseasca masina in scopul de a obtine o alta satisfactie decat restul lumii.
Deci, fie explici folosirea apelativului respectiv, fie alegi sa intelegi ca mai sunt unii ca noi, o specie aparte, care aleg sa foloseasca masina in scopul de a obtine o alta satisfactie decat restul lumii.
2007 Civic FK2 Executive : Eibach : Injen : OMP : FN1 Shock Absorbers : DIMSPORT : JCP : FN2 Custom Exhaust : FN2 Front Brakes
1994 Civic EG3 : under development
Posted 04 May 2011 - 05:21 PM
Am plecat de la GPL si s-a ajuns la cei mai tari,, soferi de duminica,, si,, coltii ,,locotenentilor,,
Hai sa nu ne ,,uzam pingelele,,si fiecare sa-si spuna parerile despre GPL pro si contra
Sa nu se hotarasca GPL-ul pe Honda proprie sau alte defectiuni doar de (adm si sup mod)
Sunt deja satul de PCR-istii de azi si de reprezentantii Honda care se fac ca nu vad si zic ..,,O rezolvam! trimitem la Bucuresti si asteptam raspunsul,poate se uita ..
Hai sa nu ne ,,uzam pingelele,,si fiecare sa-si spuna parerile despre GPL pro si contra
Sa nu se hotarasca GPL-ul pe Honda proprie sau alte defectiuni doar de (adm si sup mod)
Sunt deja satul de PCR-istii de azi si de reprezentantii Honda care se fac ca nu vad si zic ..,,O rezolvam! trimitem la Bucuresti si asteptam raspunsul,poate se uita ..
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users