Honda Trading Romania este importatorul oficial de automobile Honda in piata din Romania incepand in anul 2006.
Adresa:
Bulevardul Dimitrie Pompei nr. 10A
Cladirea Conect Business Park, Etaj 5
Sector 2, Bucuresti
Telefoane: 031 710.1903 - 07
Fax: 031 710.1902
Email: office [at] hondatrading.ro
Informatii suplimentare si comunicate de presa puteti gasi accesand site-ul http://www.hondatrading.ro. Pe acelasi website puteti gasi si un centru de relatii cu clientii ce faciliteaza comunicarea directa cu HTRo.
Invitam reprezentatii HTRo sa deschida un dialog cu membrii acestui forum, prin intermediul acestui thread, in vedea imbunatatirii relatiilor cu clientii si a ridicarii gradului de satisfactie al cumparatorilor.
De asemenea, aducem la cunostinta tuturor membrilor ca acest thread se doreste a fi unul ce faciliteaza un dialog civilizat intre clientii Honda Trading Romania si reprezentatii acestora. Orice critica este binevenita, atata vreme cat se foloseste un limbaj adecvat, decent.
Honda Trading Romania (HTRo)
Started by w33bb0, Dec 25 2009 10:58 AM
4 replies to this topic
Posted 25 March 2011 - 01:49 PM
Ce inseamna The Power of Dreams? Vino sa aflam in weekendul 2 - 3 aprilie la Zilele Portilor Deschise, un eveniment de promovare a noilor modele Honda de la Carpati Motor Bucuresti!
Ne-au pregatit demonstratii de indemnare cu Civicul de la Raliul National, competitii cu masini teleghidate, expozitii, sesiuni de test-drive si multe alte surprize!
Inscrierile se pot face pe situl www.honda.com.ro
sau direct pe contul de Facebook: https://www.facebook.com/HondaCarpatiMotor
Ne gasim pe B-dul Expozitiei Nr. 2, incepand cu ora 10:00
Ne-au pregatit demonstratii de indemnare cu Civicul de la Raliul National, competitii cu masini teleghidate, expozitii, sesiuni de test-drive si multe alte surprize!
Inscrierile se pot face pe situl www.honda.com.ro
sau direct pe contul de Facebook: https://www.facebook.com/HondaCarpatiMotor
Ne gasim pe B-dul Expozitiei Nr. 2, incepand cu ora 10:00
Posted 26 March 2011 - 08:43 AM
Suna interesant acel Civic de CNR. S-ar putea sa ma prezint si eu. Este absolut necesara inscrierea, avand in vedere ca vin doar sa studiez acel Civic? :scratchchin:
2007 Civic FK2 Executive : Eibach : Injen : OMP : FN1 Shock Absorbers : DIMSPORT : JCP : FN2 Custom Exhaust : FN2 Front Brakes
1994 Civic EG3 : under development
Posted 29 March 2011 - 10:15 PM
w33bb0 said:
Suna interesant acel Civic de CNR. S-ar putea sa ma prezint si eu. Este absolut necesara inscrierea, avand in vedere ca vin doar sa studiez acel Civic? :scratchchin:
Daca nu te inscrii la test-drive, este ok sa vii fara rezervare. In plus, ai ocazia sa testezi o Honda pe Playstation (Gran Turismo) sau sa fii copilotul lui Adrian Grigore
Posted 30 March 2011 - 07:27 AM
Daca am timp, ma prezint. Sunt interesat de Civic-ul de CNR, pentru ca acum cochetez cu ideea pregatirii unei Honde pentru viteza in coasta, dar e la stadiul de idee si nimic mai mult.
2007 Civic FK2 Executive : Eibach : Injen : OMP : FN1 Shock Absorbers : DIMSPORT : JCP : FN2 Custom Exhaust : FN2 Front Brakes
1994 Civic EG3 : under development
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users