Scriem aici despre versusurile cu alte masini, non-Honda, dar haideti sa excludem Daciile 1300, Matiz-urile etc. Pentru cursele care nu merita mentionate, avem aici un alt thread. Iar, avand in vedere ca nu cunoastem performantele fiecarui motoras existent in piata, incercati sa dati detalii despre respectiva masina. Asta nu inseamna ca nu scrieti daca nu stiti cate valve avea motorul aluia/aleia, sau care-i capacitatea portbagajului.
Honda Civic vs. orice altceva
Started by w33bb0, Jan 08 2010 07:57 AM
10 replies to this topic
Posted 22 February 2011 - 08:43 AM
Se pare ca toata lumea s-a cumintit. Nimeni nu mai raspunde la provocari. Poate o fi de vina si vremea de afara sau faptul ca multe masina sunt la preparat.
Proiect: Honda CRX DelSol 1.6VTi - My Blog: http://alex.clubcivic.ro
Posted 22 February 2011 - 10:00 AM
Pai, ce, le-am rezolvat vreodata? Nici nu ma gandesc sa-l schimb sau sa-l desfac pana nu gasesc ceva upgrade pe undeva. Momentan tot ce-am gasit au fost OEM replacement-uri, adica nicio treaba.
2007 Civic FK2 Executive : Eibach : Injen : OMP : FN1 Shock Absorbers : DIMSPORT : JCP : FN2 Custom Exhaust : FN2 Front Brakes
1994 Civic EG3 : under development
Posted 22 February 2011 - 12:00 PM
Eu am gasit ceva: Uite-aici una din posibilitati: http://www.clutchmas...=101&AppID=1536
Trebuie verificat daca e compatibil cu R18A2 (adica ce avem noi in ascutitori)
Trebuie verificat daca e compatibil cu R18A2 (adica ce avem noi in ascutitori)
Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos. – Johann Wolfgang von Goethe
Posted 22 February 2011 - 03:15 PM
Stai c-am vorbit cu Doc azi si s-ar putea sa mai existe alte posibilitati. Ala la $500 ar fi ok daca intr-adevar e ceea ce trebuie.
2007 Civic FK2 Executive : Eibach : Injen : OMP : FN1 Shock Absorbers : DIMSPORT : JCP : FN2 Custom Exhaust : FN2 Front Brakes
Posted 23 February 2011 - 08:11 AM
Pai se poate incarca ambreiajul original cu aproape orice material. Vezi kevlar spre exemplu. Si se poate face la noi, fara cine-stie-ce costuri absurde.
Posted 23 February 2011 - 10:02 AM
Am mai auzit de solutia asta, dar sincer nu prea am incredere. Pe "un alt forum" se vehiculeaza ceva de genul 500GBP,de trimis ansamblul la facut in UK, bla, bla - o intreaga babilonie. La banii astia, mai bine cel din linkul de mai sus. Din cate stiu eu intre R18A1 si A2 nu sunt diferente. Daca ma insel, mea culpa.
Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos. – Johann Wolfgang von Goethe
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users